Wespen bestrijden

Wespen bestrijden? Wespen kunnen ‘s zomers veel overlast veroorzaken. Veel mensen zijn bang voor wespen waardoor ze gaan slaan in de richting van deze insecten: laat dat nou juist de overlast doen verergeren. Bent u op zoek naar meer informatie over wespen en wespenbestrijding? Neem dan contact met ons op.

wesp-overlast-bestrijden
wespen bestrijden
 
 
 

Zo snel mogelijk wespen bestrijden?

‘s Zomers hebben mensen het meeste last van wespen. Dit komt doordat wespennesten in of rond juli uitkomen. De wespen gaan op zoek naar zoetigheden en voedsel om de nesten mee te voeden. Wespen kunnen andere levende wezens zien als bedreiging wanneer het gaat om voedsel. Wespensteken kunnen erg vervelend en pijnlijk zijn, en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk zijn. Het is erg vervelend wanneer u niet meer van de zomer kunt genieten door agressieve wespen. Wanneer u veel last heeft van wespen dan kan dat betekenen dat er een wespennest in de buurt is. Het is erg belangrijk om het probleem vanaf de bron aan te pakken. Laat wespen(nesten) daarom altijd bestrijden door professionals. Wist je dat wij onderdeel zijn van Netwerk Nv. Je leest hier meer over onze andere diensten.

Handige tips & tricks om
zelf wespen te bestrijden

1

Ramen en deuren gesloten houden

Als u last heeft van een wespen dicht bij u woning of bedrijf zorg er dan voor dat ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten blijven. Een wespen val met lokstof kan uitkomst bieden als u op het terras last heeft van wespen.

2

Zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van een wespennest wordt sterk afgeraden omdat wespen een ernstige allergische reactie kunnen veroorzaken. Wespen kunnen zeer agressief zijn en kunnen zich bedreigd voelen. Wij adviseren om dit alleen door een specialist te laten uitvoeren. Een specialist heeft de juiste beschermingsmaterialen om dit op een veilige manier uit te voeren.

3

Pas op met parfum

Wespen worden aangetrokken door sterke, zoetige geuren. Door het gebruik van geurige parfum maak je van jezelf een wespenmagneet.

Laat ons uw nest opruimen!

Wij geven u 2 weken garantie op het verwijderen van het nest.

Onze werkwijze

In korte stappen

1
Afspraak maken

U kunt telefonisch of via het formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

2
Snel op locatie

Uw melding komt binnen bij onze plaagdierspecialisten en zij komen na telefonisch overleg bij u op locatie.

3
Plan van aanpak

Onze plaagdierspecialisten maken op basis van een visuele inspectie een plan van aanpak op.

4
Ongediertebestrijding

We starten met de bestrijding van de ongedierte. Tevens voeren we de wering uit om meer overlast te voorkomen.

5
Preventie tips

Na afloop ontvangt u vanuit de specialist tips en ontvangt u per e-mail een rapport met foto’s en aanbevelingen.