Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder als er nog onduidelijkheden zijn.
Onderstaand overzicht hebben wij gevuld met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

plaagdier-bestrijder

Over ons

Hoelang duurt het voordat jullie er zijn?

Wij werken met een spoedservice. Wij kunnen binnen 24 uur op locatie zijn voor het oplossen van uw ongedierteprobleem! Onze plaagdierspecialisten nemen binnen kantoortijden binnen 6 uur contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Heb ik garantie na een bestrijding

Netwerk NV Plaagdiermanagement werkt in het algemeen niet met garantie. Overlast van ongedierte ontstaat altijd door een aantal omgevingsfactoren. Hierbij kan gedacht worden aan hoe er wordt schoongemaakt, maar ook of de voordeur vaak openstaat of niet! Maar u kan zelfs last krijgen van ongedierte als u op vakantie bent geweest. Een bedwants kan namelijk meereizen in uw koffer vanaf uw vakantiebestemming.

Welke regio bedienen jullie?

Onze plaagdierspecialisten zijn actief in Brabant, de Drechtsteden, Midden-Nederland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Dit zijn voornamelijk de plaatsen: Alblasserdam, Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht, Utrecht, Roosendaal, Tiel en Zwijndrecht.

Zijn jullie een bedrijf of ZZP’ers?

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een bedrijf met een jarenlange ervaring. Wij hebben de afgelopen jaren diverse keurmerken en certificaten mogen behalen. Wij streven ernaar dat onze plaagdierspecialisten de juiste papieren hebben en de beste service kunnen verlenen! Naast dat wij actief zijn in het bestrijden van ongedierte, verzorgen wij onder de naam Netwerk NV in de regio’s Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond de afvalinzameling voor bedrijven en plaatsen wij portaalcontainers voor particulieren die aan het verbouwen zijn!

Hebben jullie ook zakelijk oplossingen?

Netwerk NV Plaagdiermanagement heeft veel ervaring met ongediertepreventie en -bestrijding. Voor bedrijven voeren wij een gratis bedrijfsinspectie uit en werken wij met maatwerkoplossingen gebaseerd op uw bedrijfspand en wensen. Door middel van ons digitale logboek heeft u altijd inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden, maar tevens de adviezen welke u door kunt voeren! Netwerk NV Plaagdiermanagement zijn in diverse branches actief, hierbij kunt u denken aan de voedingsmiddelenindustrie, horeca, vastgoed, logistiek, kinderopvang en scholen, farmaceutische industrie en hotelketens.

Zijn jullie medewerkers gecertificeerd?

Al onze plaagdierspecialisten zijn intern en extern opgeleid. Alle medewerkers hebben hun vakbekwaamheidsdiploma behaald, waardoor u de beste en veilige dienstverlening krijgt die u van ons mag verwachten. Netwerk NV Plaagdiermanagement heeft zelf diverse branche keurmerken en certificaten in bezit. Bekijk hier al onze certificaten.

Contactgegevens

Netwerk NV
Bezoekadres
’s Gravendeelsedijk 10
3316 CA Dordrecht

Postadres
Postbus 594
3300 AN Dordrecht

Tel 078 – 622 22 47
Fax 078 – 622 22 99
KvK 58225366
BTW NL852932765B01
VIHB ZH519245VIHB Amicenummer 2463094
Bank NL84 INGB 0008 6613 84

Financieel

Hoe kan ik afrekenen bij jullie?

De plaagdierspecialist die bij u het ongedierteprobleem komt oplossen heeft een pin apparaat waardoor er na afloop van de bestrijding direct afgerekend kan worden. Contact betalen is in verband met de veiligheid van onze specialisten helaas niet mogelijk. Na het afreken krijg u per e-mail of via sms uw factuur van onze werkzaamheden.

Wat kost een bestrijding via jullie?

Er bestaan verschillende soorten ongedierte die allemaal tot veel overlast kunnen zorgen. Van kleine kruipende beestjes die je bijna niet kunt zien tot wat grotere ongedierte die je misschien wel hebt betrapt of duidelijke sporen hebben achtergelaten. Elk ongedierte vraagt dan ook zijn eigen bestrijdingsmethode en hierin de lopen de prijzen erg uiteen. Wat de factoren zijn welke de kosten beïnvloeden leest u hier.

Kan ik betalen op factuur basis?

Na afloop van onze werkzaamheden kunt u bij onze plaagdierspecialist direct afrekenen. Na het afrekenen ontvangt u de factuur per e-mail of sms. U kunt zelf aangeven wat uw voorkeur heeft!
Bij bedrijven werken wij wel op factuur basis en is het niet mogelijk om na afloop van de werkzaamheden direct af te rekenen.

Hanteren jullie voorrijkosten?

Voor particulieren rekenen wij geen voorrijkosten. Onze plaagdierspecialisten geven u telefonisch een all-in tarief door voor het bestrijden van uw ongedierteprobleem.
Bij bedrijven werken wij wel met voorrijkosten. Dit is voornamelijk bij tussentijdse meldingen en nacontroles.

Overig

Ben ik bij het invullen van het formulier verplicht om een afspraak te maken?

Het invullen van het contactformulier is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niks. Onze plaagdierspecialisten geven u telefonisch een prijsindicatie. Zodra er na de visuele inspectie blijkt dat het ongedierteprobleem groter is dan verwacht bespreken we eerst met u of u akkoord bent met de kosten en wij over kunnen gaan tot het bestrijden van uw ongedierteprobleem.

Wordt er veilig omgegaan met mijn persoonsgegevens?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om contact met u op te nemen en worden niet gedeeld met derden. Uw gegevens zullen wij enkel delen met derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de afgesproken dienstverlening. Hierbij kan gedacht worden aan het delen van uw gegevens voor de opdrachtverstrekking aan een plaagdierspecialist in uw stad of dorp!

Waarom jij voor ons kiest

Wij zijn de expert in ongedierte bestrijding

Gecertificeerd

Netwerk NV heeft de certificaten en keurmerken om het te bewijzen.

Wetgeving

Wij werken altijd conform de geldende wetgeving.

Veiligheid

Al onze plaagdierbeheersers zijn VCA-gecertificeerd

Scholing

Al onze medewerkers worden hier continu in bijgeschoold.

Snelheid

Wij zijn binnen 24 uur bij jouw om het probleem te verhelpen.

Non-stop monitoring

Wij kunnen alle knaagdieractiviteiten monitoren en vastleggen.