Tarieven

De tarieven van het bestrijden en weren van ongedierte lopen erg uiteen. De kosten voor het bestrijden van uw ongedierteprobleem is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Onze ervaren plaagdierspecialisten werken tegen scherpe tarieven.

Het tarief voor het bestrijden van uw ongedierteprobleem is afhankelijk van het soort ongedierte, de omvang van de plaag, in welk stadium de ongedierteplaag zit, de methode, de grootte van uw huis of kantoor en/of onze plaagdierspecialisten het probleem in één keer kunnen oplossen.

Onze plaagdierspecialisten kunnen u telefonisch een prijsindicatie geven voor het bestrijden van wespen, muizen, bedwantsen of ander ongedierte in uw woning. Indien uw ongedierteprobleem na de visuele inspectie erger is dan verwacht, stelt één van onze plaagdierspecialisten een plan van aanpak op en bespreekt het plan met u. Enkel als u akkoord bent met de kosten gaan wij over tot het bestrijden van uw ongedierteprobleem!

tarieven bestrijding ongedierte
groene-achtergrond
Muizen bestrijden

Vragen over de kosten voor het bestrijden van ongedierte?

Bent u benieuwd naar de kosten voor het bestrijden van uw ongedierteprobleem of heeft u nog andere vragen over bestrijding en/of wering van ongedierte? Neem dan vrijblijvend contact met één van onze plaagdierspecialisten op! Dit kan telefonisch 078-622 22 47 of via ons contactformulier.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Muizen
Ratten
Duiven
Mollen
Wespen
Zilvervisjes / papiervisjes
Bedwantsen
Vliegen
Mieren
Motmuggen
Kakkerlakken
Spinnen
Vlooien
Processierupsen
Muggen
Houtwormen
Motten