Plaagdier beheersing

Welkom bij Bestrijdingongedierte, dé specialist in plaagdier beheersing voor bedrijven en particulieren. Samen zetten we ons in voor het effectief bestrijden én voorkomen van ongedierte in uw omgeving. U kunt ons inschakelen voor diverse soorten plaagdieren, van insecten tot knaagdieren en vogels. Mede door onze diverse keurmerken en certificaten bent u ervan verzekerd dat u bij Bestrijdingongedierte kiest voor plaagdier beheersing van hoogstaande kwaliteit.

Meteen onze plaagdier bestrijders inschakelen? Maak dan direct een afspraak via onze online module of neem contact met ons op door te bellen naar 078 622 22 47. Bij Bestrijdingongedierte zijn wij binnen 24 uur al op locatie en helpen we u zo snel mogelijk van uw plaagdierprobleem af.

muggen-overlast-bestrijden
muggen bestrijden

Soorten plaagdier beheersing

De lijst van dieren die we als plaagdieren kunnen beschouwen is ontzettend lang. De diersoorten die hierop staan kunnen variëren van de meest kleine insecten tot grotere plaagdieren zoals ratten, duiven en mollen. De materiële schade en gezondheidsschade die deze dieren kunnen veroorzaken is afhankelijke van het type plaagdier. Het is belangrijk om snel te handelen wanneer u te maken heeft met plaagdieren en op tijd plaagdier beheersing in te schakelen. Plaagdieren kunnen zich namelijk ontzettend snel verspreiden en vormen tot gigantische zwermen en groepen.

De meest voorkomende plaagdieren waar u ons voor kunt inschakelen hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

–        Ratten

–        Mieren

–        Houtwormen

–        Meeuwen

–        Muggen

–        Muizen

–        Kakkerlakken

–        Spinnen

–        Processierupsen

–        Bedwantsen

–        Zilvervisjes

–        Mollen

–        Duiven

–        Wespen

–        Vlooien

–        Vliegen

–        Motmuggen

Staat uw ongediertesoort er niet tussen op onze website? Neem ook dan contact met ons op voor plaagdier beheersing. Bij Bestrijdingongedierte beperken we ons niet tot de bovenstaande lijst. Wij kunnen u ook met de minder voorkomende plaagdieren helpen in het bestrijden en voorkomen van plaagdieren. Weet u niet zeker met welke plaagdieren u te maken heeft? Dan helpen wij u graag bij het vaststellen hiervan. Zo kunnen we vervolgens alsnog een stappenplan maken voor het type plaagdier op uw locatie.

Onze werkwijze

Op het moment dat u een afspraak maakt bij Bestrijdingongedierte, werken we met een vast stappenplan. Zo gaan we gestructureerd te werk en weet u duidelijk waar u aan toe bent wanneer u te maken krijgt met plaagdier beheersing. Het stappenplan ziet er als volgt uit:

  1. Afspraak maken : Maak een afspraak via de online module op onze website of bel naar 078 622 22 47.
  2. Bezoek op locatie : Onze specialist(en) komen langs op uw locatie om de situatie te beoordelen.
  3. Plan van aanpak : In overleg met u maken we een plan van aanpak die geschikt is voor uw situatie.
  4. Ongediertebestrijding : Na akkoord op het bestrijdingsplan, gaan we aan de slag met de uitvoering hiervan.
  5. Preventietips : Onze plaagdier bestrijders voeren een eindcontrole uit om zeker te weten dat het probleem is opgelost. Daarnaast ontvangt u tips om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Meer weten over plaagdier beheersing?

Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over het bestrijden van plaagdieren en staan klaar voor al uw vragen.

(Vermoedelijk) last van ongedierte op de werkvloer? Of wilt u weten hoe u ongedierte binnen uw onderneming kunt voorkomen? Bedrijven ontvangen bij Bestrijdingongedierte een gratis bedrijfsinspectie die wij vrijblijvend voor u uitvoeren. Zo ontvangt u een verslag met tips voor plaagdier beheersing voor uw specifieke situatie en weet u precies welke stappen u moet nemen om ongedierte binnen uw bedrijf te bestrijden en voorkomen!