Ongedierte laten bestrijden door een gecertificeerde bestrijdingsdienst?

Om ongedierte te voorkomen is het belangrijk om het huis goed te onderhouden, regelmatig schoon te maken en vocht te vermijden. Toch kan het zo zijn dat ongewenste diertjes of plagen, zonder dat u de oorzaak daarvan weet, in of rondom uw huis opduiken. Heeft u hulp nodig bij het bestrijden en/of voorkomen van ongewenste gasten? Dan bent u bij bestrijdingongedierte.nl aan het goede adres.

plaagdier-bestrijder
groene-achtergrond
muizenval

Alles tegen ongedierte geprobeerd?

U bent radeloos. U heeft alle bestrijdingsmiddelen uit de winkel al geprobeerd maar niets helpt. Daarnaast voldoen bestrijdingsmiddelen uit de winkel niet altijd aan de veiligheidsmaatregelen. Overigens is verkeerd gebruik schadelijk voor mens, dier en milieu. U bent nu op zoek naar een snelle, veilige en permanente oplossing. Bestrijdingongedierte.nl kan deze aanbieden.

Welke schade richt ongedierte aan?

Schade van ongedierte is erg vervelend. Zeker omdat deze schade niet door je inboedelverzekering wordt vergoed. De grootte van de schade hangt van het beestje af.Ook kleine beestjes kunnen grote schade aanrichten. Zo kunnen muizen knagen aan bekabeling, wat de kans op brand aanzienlijk kan verhogen. Zilvervisjes kunnen uw schilderijen, boeken of behangpapier beschadigen. De bestrijdingsdienst kan u helpen deze schade in de toekomst te voorkomen.

Wat is ongedierte precies?

Onder ongedierte vallen alle dieren die schade aanbrengen, voor overlast zorgen of ongewenst zijn. Kleine diertjes zoals mieren, muizen en zilvervisjes komen het meeste voor. De meeste insecten zijn op zoek naar eten en beschutting. Vochtige en warme huizen, gebouwen, instellingen en loodsen zijn daarom vaak het slachtoffer van ongedierte. Schadelijk gedierte kan erg vervelend zijn, vooral wanneer ze bacteriƫn met zich mee brengen of uw eigendommen aantasten. U wilt er dan ook snel vanaf.

Ongewenste dieren bestrijden

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongewenste gedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het schadelijk gedierte voorgoed te bestrijden

over netwerk nv

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Muizen
Ratten
Duiven
Mollen
Wespen
Zilvervisjes / papiervisjes
Bedwantsen
Vliegen
Mieren
Motmuggen
Kakkerlakken
Spinnen
Vlooien
Processierupsen
Muggen
Houtwormen
Motten