Ongediertebestrijding Nijmegen

Ervaart u overlast van knaagdieren, zoals muizen of ratten, in Nijmegen?

Neem contact met ons op! Onze plaagdierspecialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het bestrijden en weren van knaagdieren. Met onze spoedservice kunnen wij u binnen 24 uur helpen met uw ongedierte probleem.

Ongedierte zorgt voor veel overlast in grote steden zoals bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam, maar ook in Nijmegen hebben veel bedrijven en particulieren overlast van ongedierte. Hierbij kan gedacht worden aan muizen, ratten, kakkerlakken, bedwantsen, houtwormen, maar ook de processierups komt veel voor in Nijmegen. Voor al deze plaagdieren en meer kan Bestrijdingongedierte.nl de juiste bestrijding en wering inzetten. Vraag onze plaagdierspecialisten naar de mogelijkheden!

muizen-overlast-bestrijden
rat-overlast-bestrijden-iso
groene-achtergrond
processierups-overlast-bestrijden-iso

Eikenprocessierups bestrijden in Nijmegen

De afgelopen jaren hebben de bewoners van Nijmegen veel overlast ervaren van de eikenprocessierups. Om verspreiding van en contact met de brandharen te voorkomen raadt het Kennisplatform Processierups sterk af om processierupsen zelf te bestrijden. Het bestrijden van de processierups en het verwijderen van de nesten kan u het beste aan een specialist over laten. Onze plaagdierspecialisten hebben een speciale opleiding gevolgd op processierupsen zo effectief mogelijk te bestrijden. Wij kunnen op dit moment op twee manieren de nesten voor u verwijderen: wij kunnen de processierupsen fixeren in het nest die na afloop biologisch afbreekbaar is of wij zuigen de processierups met een speciaal apparatuur uit boom. Welke bestrijding wij inzetten is afhankelijk van de hoeveelheid rupsen en besmette bomen.

Kosten ongediertebestrijding Nijmegen

Sinds de coronacrisis zijn het aantal plaagdiermeldingen flink gestegen. Dit komt mede doordat veel mensen vanuit huis werken. Ervaart u overlast van ongedierte? Onze plaagdierspecialisten helpen u graag verder! De kosten voor het bestrijden van ongedierte is voor elke diersoort anders. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing waardoor u snel van uw ongedierteprobleem af bent. Onze plaagdierspecialisten kijken waar bijvoorbeeld een muis of rat uw woning is binnen gekomen en adviseert u waar u het beste weringsmaatregelen kan toepassen. Wist u dat wij u ook kan ondersteunen op het gebied van wering? Bekijk de mogelijkheden voor bedrijven en vraag onze specialist naar de mogelijkheden voor particulieren! Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Ratten