Ongediertebestrijding Gouda

Gouda is de stad van de kaas. Al sinds de middeleeuwen wordt er de Goudse Kaasmarkt gehouden. Dit is de markt voor de Waag in Gouda. Als er gekeken wordt naar plaagdieren wordt er bij kaas vaak een associatie gelegd met muizen. Veel van ons denken namelijk dat muizen gek zijn op kaas. In 2020 heeft Quest deze voedselmythe onderzocht en zij zijn tot de conclusie gekomen dat muizen niet het liefst kaas eten en dat ze de geur van kaas hoogstwaarschijnlijk vinden stinken. Muizen kiezen pas voor kaas als er echt geen andere etensoptie is. Heeft u last van muizen?

muizen-overlast-bestrijden
muizen-bestrijden-netwerknv
groene-achtergrond
muizenval

Muizen bestrijden Gouda

Muizen komen in heel Nederland voor. Muizen komen vooral voor in huizen en bedrijven. Muizen zijn namelijk altijd op zoek naar warmte, voedsel en onderdak en onze huizen bieden dat. Muizen worden door veel mensen als vervelend ervaren. Heeft u een kat in huis? Dan heeft u een natuurlijke muizenvanger! Heeft u geen kat in huis en wel overlast van muizen? Wij helpen u graag verder! Muizen kunnen zich razendsnel voortplanten om deze reden kan u binnen no-time een echt muizenplaag hebben. Wij adviseren om de kieren dicht te maken, zodat er geen muizen uw woning binnen kan komen. Heeft u alles geprobeerd? Neem contact op met onze plaagdierbestrijders! Wij kijken samen met u waar het probleem zich bevindt en passen de juiste bestrijdingsmiddelen toe.

Last van ongedierte? Netwerk NV helpt ook in Gouda!

Heeft u last van ongedierte? In heel Nederland hebben mensen last van ongedierte. Dit kunnen muizen, wespen, kakkerlakken, bedwantsen of ratten zijn. Onze plaagdierspecialisten weten welke bestrijding zij het beste toe kunnen passen. De specialisten voeren een plaagdierrisico-analyse uit en brengen voor u in kaart waar de plaagdieren zich bevinden. Op basis van dit plan plaatsen zij de voor dat dier bestemde bestrijdingsmiddelen. Heeft u vragen over de bestrijdingsmiddelen? Onze plaagdierspecialist geeft u tijdens het bezoek uitleg over de middelen en waarom deze het effectiefst zijn. Ons doel is om overlast van plaagdieren in de toekomst te voorkomen!

Help ik heb plaagdieren! En nu?

Onze specialisten werken allemaal via dezelfde werkwijze. U vult het contactformulier in en wij nemen contact met u op! Wanneer wij bij u locatie zijn stellen wij een Plan van Aanpak op. Dit plan wordt altijd eerst met u besproken. Als u akkoord gaat met het plan starten wij de bestrijding van de overlast gevende ongedierte. Naast het bestrijden voeren wij vaak ook de wering uit om overlast in de toekomst te voorkomen. U kan ook voor kiezen om de weringsmaatregelen zelf uit te voeren. Na afloop van de bestrijding ontvangt u vanuit de ongediertebestrijder tips en aanbevelingen. Na afloop van de bestrijding kan u met de pin betalen. U ontvangt de factuur per e-mail. Voor meerdere plaagdieren werken wij met een garantie. Zijn de plaagdieren toch teruggekomen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Muizen
Wespen
Ratten
Bedwantsen