Ongediertebestrijding Arnhem

Heeft u overlast van ongedierte in Arnhem?

Netwerk NV kijkt samen met u naar de beste oplossing. Onze plaagdierspecialisten zijn in het bezit van diverse certificaten en keurmerken. Hiermee kunnen wij u de beste kwaliteit bieden. Wij werken volgens het Integrated Pest Management principe (IPM). Het IPM-principe is het nieuwe werken binnen de ongediertebestrijding. Met deze werkwijze kijken wij verder dan het desbetreffende dier en hebben wij oog voor het gehele ecologisch systeem.

over netwerk nv
groene-achtergrond

Vogeloverlast in Arnhem? Pas vogelwering toe!

In de lente kunnen veel mensen overlast ervaren van vogels. Vogels zijn vaak op zoek naar een plek om zich te nestelen. Duiven, kraaien, kauwen, meeuwen en andere vogelsoorten kunnen veel overlast veroorzaken. Hierbij kan u denken aan uitwerpselen, maar ook het vervuilen van uw balkon en/of balustrade. Ook uw afvoerpijp kan verstopt raken door de uitwerpselen van deze vogels. Vogels genieten in heel Nederland een beschermede status, dit staat geborgd in de Wet Natuurbescherming. Om deze reden passen wij enkel vogelwering toe. Samen met u kijken wij naar juiste oplossing! Heeft u bijvoorbeeld een balkon? Dan is een vogelnet de juiste oplossing! Nestelen de vogels zich op een balk onder uw uitbouw? Dan is het plaatsen van vogelpinnen de oplossing. Heeft u overlast van duiven of ander vogels? Neem contact op met onze plaagdierspecialisten. Wij helpen u graag verder!

Kosten ongediertebestrijding woning in Arnhem

De kosten voor het bestrijden van ongedierte kunnen erg uiteenlopen. Voor muizen en ratten bespreken wij vooraf de kosten met u. Heeft u bijvoorbeeld last van bedwantsen? Dan is het afhankelijk van de hoeveelheid kamers waar de bedwantsen bestreden dienen te worden. Ditzelfde geldt voor bijvoorbeeld de eikenprocessierups. De kosten voor het verwijderen van 1 nest zijn anders dan dat wij meerdere nesten voor u verwijderen. Wij werken met een advies op maat en u ontvangt altijd een vrijblijvende offerte.

Ongedierte bestrijden in Arnhem

Knaagdieren, kakkerlakken, processierupsen en bedwantsen kunnen op verschillende manieren overlast veroorzaken. Plaagdieren zijn erg onhygiƫnisch en kunnen schade aan uw eigendommen veroorzaken.

Heeft u sporen van knaagdieren gevonden? Neem contact op met onze plaagdierbestrijders. Zij kijken samen met u wat meest effectieve bestrijding is. Wij passen de effectiefste bestrijding toe en geven u weringsadvies om plaagdieren in de toekomst te voorkomen.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Vogelwering
Muizen
Ratten
Processierupsen