Ongediertebestrijding Amersfoort

Overlast van ratten in Amersfoort?

Door het vele water in en rondom het centrum van Amersfoort is het goed mogelijk dat u overlast van ratten of andere diersoorten heeft. Overal waar mensen zijn, zijn ook ratten. Ratten zijn onderdeel van onze natuur. Het is alleen van belang dat de rattenpopulatie niet zo groot wordt dat het overlast veroorzaakt. Wij, de mens, creƫren vaak ongemerkt de ideale situatie voor ratten. Om ratten in de toekomst te voorkomen moeten wij het voedselaanbod en schuilgelegenheid verminderen. Dit kan u doen door het treffen van weringsmaatregelen.

Tips tegen ratten:

  • Plaats vallen in uw woning;
  • Maak luchtgaten, kieren of andere spleten met bijvoorbeeld roosters dicht;
  • Strooi peper op plekken waarvan u denkt dat de ratten binnenkomen;
  • Berg voedsel op in afsluitbare bakken;
  • Voorkomen nestelmogelijkheden.

Heeft u bovenstaande tips geprobeerd? Neem contact op met onze plaagdierspecialisten. Wij passen een effectieve bestrijding toe en voorzien u van tips specifiek voor uw woning of bedrijfslocatie. Met onze spoedservice kunnen wij u binnen 24 uur helpen met uw ratten overlast. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel naar 078-622 22 47.

rat-overlast-bestrijden
rat-overlast-bestrijden-iso
groene-achtergrond
Keurmerk Rattenbeheersing

Ongediertebestrijding in Amersfoort

Bestrijdingongedierte.nl helpt in heel Nederland bedrijven en particulieren bij het weren en bestrijden van ongedierte. Muizen, kakkerlakken, bedwantsen, houtwormen en processierupsen veroorzaken door het land een grote overlast. Wij werken volgens het IPM-principe, dit houdt in dat wij op een duurzame en gifvrije manier ongedierte bestrijden. Ervaart u overlast van plaagdieren? Zo gaan wij te werk:

  1. U maakt telefonisch of via ons contactformulier een afspraak met de ongediertebestrijders van Bestrijdingongedierte.nl!
  2. De ongediertebestrijders zijn snel bij u op locatie. Wist u dat wij bij een spoedmelding binnen 24 uur op locatie zijn?
  3. Op basis van een visuele inspectie ontvangt u een Plan van Aanpak.
  4. Wij starten met de bestrijding van de overlast gevende diersoort
  5. U ontvangt tips om ongedierte in de toekomst te voorkomen!

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Ratten
Muizen
Wespen
Processierupsen

Kosten gifvrije ongediertebestrijding in Amersfoort

Staat u op het punt om een afspraak in te plannen met onze plaagdierspecialisten, maar bent u benieuwd naar de kosten? Na het in vullen van het contactformulier nemen wij contact met u op! Telefonisch geven wij u een indicatie van de kosten. Naar aanleiding van de visuele inspectie kunnen wij u voorzien van de definitieve kosten. De kosten voor het bestrijden en weren van plaagdieren is erg divers. De kosten voor het bestrijden van muizen zijn anders dan de kosten voor het bestrijden van wespen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!