Muizen bestrijden

Muizen bestrijden? De schade kan hoog oplopen wanneer u last heeft van muizen. De kleine knagers kunnen schade veroorzaken aan materiële zaken en aan onze gezondheid. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over muizen en muizenbestrijding.

muizen-overlast-bestrijden
muizen-bestrijden-netwerknv
 
 

Zo snel mogelijk muizen bestrijden?

Muizen zijn vooral opzoek naar warmte, voedsel en onderdak. Ze komen vooral in huizen en bedrijven voor waar ze over het algemeen als erg vervelend worden ervaren. Naast dat muizen niet erg hygiënisch zijn, knagen ze ook nog eens aan één stuk door. Net als bij ratten is knagen voor muizen erg belangrijk voor de conditie van hun tanden. Niet alleen is deze schade vervelend, het knagen van muizen kan ook brand veroorzaken wanneer zij de bekabeling doorknagen. U wilt dus zo snel mogelijk van muizen af. Wilt u op een veilige en effectieve manier muizen bestrijden? Neem dan contact met ons op! Wist je dat wij onderdeel zijn van Netwerk Nv? U leest hier meer over onze andere diensten.

Handige tips & tricks om
zelf muizen te bestrijden

1

Berg voedsel op

Je huis wordt een stuk minder aantrekkelijk voor muizen als je etensresten goed opruimt, voorraden opbergt in afgesloten bussen en potten van metaal of hard plastic. Zorg ervoor dat voedsel van huisdieren niet toegankelijk is voor muizen.

2

Kieren en gaten

Probeer te ontdekken hoe ze jouw huis of bedrijf binnenkomen. Het advies is om deze kieren en gaten zorgvuldig dicht te maken met een speciaal materiaal dat knaagdieren bestendig is. Een opening die groter is dan 5 mm is al voldoende om binnen te komen voor muizen.

3

Schuilplaatsen

Het advies om rommel en opslag plaatsen grondig op te ruimen dit voorkomt dat muizen hier nestel en schuilplaatsen veroorzaken.

Alles al geprobeerd?

Geen zorgen wij kunnen u helpen!

Onze werkwijze

In korte stappen

1
Afspraak maken

U kunt telefonisch of via het formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

2
Snel op locatie

Uw melding komt binnen bij onze plaagdierspecialisten en zij komen na telefonisch overleg bij u op locatie.

3
Plan van aanpak

Onze plaagdierspecialisten maken op basis van een visuele inspectie een plan van aanpak op.

4
Ongediertebestrijding

We starten met de bestrijding van de ongedierte. Tevens voeren we de wering uit om meer overlast te voorkomen.

5
Preventie tips

Na afloop ontvangt u vanuit de specialist tips en ontvangt u per e-mail een rapport met foto’s en aanbevelingen.