Kakkerlakken bestrijding

Heeft u kakkerlakken in of bij uw woning? Dan pakt u dit probleem zo snel mogelijk aan door kakkerlakken bestrijding experts in te schakelen! Wanneer u de aanwezigheid van kakkerlakken heeft vastgesteld, kan het zo zijn dat er ergens in de woning al een nest zit waar de kakkerlakken zich kunnen vermenigvuldigen. Het is belangrijk dat dit nest zo snel mogelijk wordt weggehaald om het aantal kakkerlakken in uw woning niet groter te laten worden. Door een afspraak te maken met onze kakkerlakken bestrijding kan vaak binnen 24 uur al gehandeld worden.

Voor meer informatie over kakkerlakken en kakkerlakken bestrijding neemt u contact met ons op.

kakkerlak-overlast-bestrijden
kakkerlak-overlast-bestrijden-iso
 
 

Het vinden van een kakkerlakken bestrijding

Het is belangrijk dat u de juiste partij vindt voor kakkerlakken bestrijding. U wilt immers niet dat het probleem slechts deels wordt verholpen en dat u daarom na een tijdje weer kakkerlakken in uw huis tegenkomt. Bij Bestrijdingongedierte gaan wij grondig te werk volgens een zorgvuldig opgesteld stappenplan. Wij zorgen niet alleen dat alle kakkerlakken in uw woning verwijderd worden. Na afloop van de bestrijding ontvangt u vanuit onze kakkerlakken bestrijding experts tips om ongedierte in de toekomst te voorkomen. Wilt u al binnen 24 uur geholpen worden? Kom dan direct in contact!

Handige tips & tricks om
zelf kakkerlakken te bestrijden

1

Geen voedsel of water

Kakkerlakken komen op eten en drinken af. Ruim dit dus zo goed mogelijk op en maak het ontoegankelijk voor ze.

2

Goed onderhoud van uw pand

Kakkerlakken hebben een voorkeur voor rustige plekken waar ze makkelijk kunnen schuilen. Oud papier is hier een goed voorbeeld van!

3

Goed luchten

Het is aan te raden om uw huis vaak door te laten luchten en te zorgen voor een wat lage temperatuur. Kakkerlakken houden namelijk niet van tocht en kou.

Alles al geprobeerd?

Geen zorgen wij kunnen u helpen!

Wat u kunt verwachten van de kakkerlakken bestrijding

Heeft u kakkerlakken in uw huis, dan zijn er een aantal stappen die u zelf neemt om dit probleem te verhelpen. Ten eerste maakt u online een afspraak door ons formulier in te vullen. Met deze informatie die wij van u krijgen, nemen wij vervolgens contact met u op om een afspraak te maken. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor het maken van een afspraak. Meestal kan de kakkerlakken bestrijding binnen 24 uur al te werk gaan.

Tijdens onze eerste afspraak inspecteren wij het probleem. Wij houden rekening met de ernst van de situatie, en eventuele huisdieren of kinderen die rondlopen in uw woning. Een goede bestrijder zorgt er namelijk voor dat de bestrijding niet schadelijk is voor de natuur en uw gezondheid. Met deze factoren in ons achterhoofd stellen wij een plan van aanpak op. Gaat u akkoord met ons plan van aanpak, dan kunnen wij beginnen aan de kakkerlakken bestrijding. Hebben wij de kakkerlakken in uw woning bestreden dan nemen wij vervolgens ook een aantal weringsmaatregelen. Kakkerlakken komen niet zomaar in een woning terecht. Pakken wij de bron van het kakkerlakkenprobleem niet aan? Dan zullen zij na verloop van tijd terugkeren. Het is daarom belangrijk om de oorzaak van het probleem aan te pakken zodat u in de toekomst onze hulp voor kakkerlakken niet meer nodig heeft. Wij geven u ook enkele tips voor weringsmaatregelen die u zelf kunt nemen. Na de klus kunnen wij nog een afspraak maken als laatste controle om te kijken of het probleem volledig is opgelost. De resultaten van een bestrijding zijn namelijk pas te zien wanneer er al een tijd is verstreken.

kakkerlakken bestrijding

Onze werkwijze

In korte stappen

1
Afspraak maken

U kunt telefonisch of via het formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

2
Snel op locatie

Uw melding komt binnen bij onze plaagdierspecialisten en zij komen na telefonisch overleg bij u op locatie.

3
Plan van aanpak

Onze plaagdierspecialisten maken op basis van een visuele inspectie een plan van aanpak op.

4
Ongediertebestrijding

We starten met de bestrijding van de ongedierte. Tevens voeren we de wering uit om meer overlast te voorkomen.

5
Preventie tips

Na afloop ontvangt u vanuit de specialist tips en ontvangt u per e-mail een rapport met foto’s en aanbevelingen.

Tarieven van een kakkerlakken bestrijding

Omdat de ernst van het kakkerlakkenprobleem per situatie kan verschillen, is het vrij lastig om de prijs van de bestrijding in te schatten. Kakkerlakken kunnen namelijk op verschillende plekken voorkomen en de ernst van het probleem kan ook per situatie verschillen. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden om de tarieven te bepalen. Hoe lastiger het is om het probleem te verhelpen, hoe hoger onze kosten zullen zijn. Het is hierbij belangrijk om een betrouwbare kakkerlakken bestrijding in te schakelen om een eerlijke prijs te garanderen. Bent u benieuwd naar onze kosten voor kakkerlakken bestrijding of heeft u vragen over onze ongediertebestrijding? Neem voor meer duidelijkheid vrijblijvend contact op met onze plaagdierspecialisten. Vraag nu een offerte aan en weet exact welke tarieven wij hanteren voor uw klus!

De oorzaak van kakkerlakken in het huis

Kakkerlakken kunnen op verschillende manieren het huis binnendringen. Grote aantrekkers van kakkerlakken zijn voedsel, gebruikte meubels en verpakkingsmateriaal. Kakkerlakken nestelen zich graag in warme en vochtige plekken en vinden het dus fijn om een plekje in huis te vinden. Wanneer er eenmaal een paar kakkerlakken in het huis terecht zijn gekomen, kunnen zij zich op een gunstige plek in het huis nestelen om zich te vermenigvuldigen. De leefomgeving van kakkerlakken wordt beter wanneer er voldoende voedsel op de locatie is. Kakkerlakken kunnen makkelijker overleven op plekken waar veel voedsel wordt voorbereid. In uw keuken komt u daarom vaak als eerste de beesten tegen. Kakkerlakken zullen niet van een grote afstand komen, maar komen vaak vanuit de buren. Om de kakkerlakken niet de kans te geven om uw huis binnen te treden, is het nodig om openingen als scheuren en gaten goed dicht te maken. Wilt u kakkerlakken bestrijding voorkomen? Maak uw huis dan kakkerlak-proof door openingen te vullen en voedsel en gebruikte meubelen goed op te bergen.