Duiven bestrijden

Duiven bestrijden? Duiven laten zich maar lastig verjagen. Ze komen af op plekken waar veel voedsel te vinden is en ze blijven hier het liefst rondhangen. Steden en dorpen zijn voor duiven de ideale ‘prooi’. Niet alleen zorgen duiven voor geluidsoverlast, ook hun uitwerpselen kunnen voor flinke schade zorgen. Voor meer informatie over duiven en duiven bestrijding kunt u contact met ons opnemen.

duiven-achtergrond
duif-isolated-detail
 
 

Zo snel mogelijk duiven bestrijden?

Hoewel duiven op het eerste gezicht onschuldig lijken kunnen ze toch flink wat schade aanbrengen. Hun koerende geluid kan de onrust verstoren en ook hun uitwerpselen kunnen erg vervelend zijn. Vogelpoep heeft namelijk een bijtende werking en brengt verschillende bacteriën met zich mee zoals listeria en salmonella. Vogelpoep brengt dus niet alleen materiële schade met zich mee, ook onze gezondheid kan er onder leiden. Last van duiven? Neem direct contact met ons op. Wist u dat wij onderdeel zijn van Netwerk NV? U leest hier meer over onze andere diensten.

Handige tips & tricks om
zelf duiven te bestrijden

1

Draad of touw spannen

Deze oplossing werkt goed voor balkons, waar de duiven op de rand zitten. Door een dunne draad op 10 centimeter boven de balustrade te spannen kan er niet meer geland worden.

2

Ophangen van cd’s

Duiven zijn over het algemeen schrikachtige vogels en bij de kleinste vorm van gevaar zullen ze een veiliger plekje opzoeken. Hang op verschillende plaatsen cd’s aan een lijntje.

3

Afschermen met een net

Het klinkt misschien als een open deur, maar effectief is het zeker. Door een net te spannen over de tuin of het balkon wordt het hermetisch afgesloten voor duiven.

Alles al geprobeerd?

Geen zorgen wij kunnen u helpen!

Onze werkwijze

In korte stappen

1
Afspraak maken

U kunt telefonisch of via het formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

2
Snel op locatie

Uw melding komt binnen bij onze plaagdierspecialisten en zij komen na telefonisch overleg bij u op locatie.

3
Plan van aanpak

Onze plaagdierspecialisten maken op basis van een visuele inspectie een plan van aanpak op.

4
Ongediertebestrijding

We starten met de bestrijding van de ongedierte. Tevens voeren we de wering uit om meer overlast te voorkomen.

5
Preventie tips

Na afloop ontvangt u vanuit de specialist tips en ontvangt u per e-mail een rapport met foto’s en aanbevelingen.