Certificaten

Rondom de wering en het bestrijden van ongedierte zijn veel regels. Deze regels zijn opgesteld voor het welzijn van mens, dier en milieu. Netwerk NV Plaagdiermanagement werkt altijd volgens de geldende wetgeving en eisen. U bent hierdoor verzekerd van een professionele wering en bestrijding die voldoet aan alle wettelijke vereisten!

De afgelopen jaren hebben wij diverse keurmerken en certificeringen mogen behalen. Dankzij ons goed opgeleide personeel en het gebruik van de modernste technieken, kunnen wij u een hoge kwaliteit service aanbieden.

plaagdier-bestrijder

Onze certificaten

Keurmerk Plaagdiermanagement

Netwerk NV Plaagdiermanagement heeft het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven. Dit keurmerk gaat uit van het Integrated Pest Management-principe, waarbij de nadrukt ligt op ongediertepreventie. Wanneer er voor uw ongedierteprobleem bestrijding echt noodzakelijk is, dan werken onze specialisten met zo min mogelijk middelen die schadelijk zijn voor het milieu. Het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven geeft voorschriften voor de uitvoering van de bestrijding en/of wering, maar ook op het gebied van opslag, transport, arbeidsomstandigheden, scholing en verantwoordelijkheden. Het keurmerk is gericht op meer veiligheid voor mens en milieu en is daarnaast een kwaliteitswaarborg voor u als klant.

Keurmerk IPM rattenbeheersing

Netwerk NV Plaagdiermanagement heeft naast het Keurmerk Plaagdiermanagement ook het Keurmerk IPM rattenbeheersing. Dat houdt in dat wij buiten rodenticiden mogen plaatsen om rattenpopulaties rondom gebouwen en voedselopslagplaatsen te beheersen. Alle werkzaamheden zijn in lijn met Integrated Pest Management-principe.

CEPA

Netwerk NV Plaagdiermanagement heeft in 2020 het CEPA certificaat behaald. CEPA staat voor Conferderation of European Pest Management Associations. CEPA heeft alle kennis en deskundigheid uit Europa bij elkaar gebracht om één norm te ontwikkelen op het gebied van plaagdierbeheersing. Met het behalen van het CEPA certificaat tonen onze plaagdierspecialisten aan dat zij de best mogelijke service verlenen die voldoet aan de wettelijke eisen van Nederland en Europa.

ISO 9001-2015

Naast de IPM-keurmerken en CEPA voldoet Netwerk NV Plaagdiermanagement ook aan de ISO 9001-2015 norm. Dit is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Wij streven continu naar verbetering om onze kwaliteit niet alleen op peil te houden, maar te blijven verbeteren. Zo kunnen we nog beter aan de wensen van onze klanten voldoen.

ISO 14001-2015

De ISO 14002-205 norm bevat internationaal geaccepteerde standaardeisen voor een milieumanagementsysteem. Netwerk NV Plaagdiermanagement voldoen aan deze norm. Dat houdt in dat wij blijven zoeken naar manieren om onze prestaties te verbeteren en het milieu te beschermen. We beheersen milieurisico’s en voldoen altijd minimala de wettelijke eisen die gesteld worden.

VCA

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats! Daarom zijn alle plaagdierspecialisten VCA-gecertificeerd. Dit geldt ook voor al onze buitendienstmedewerkers van onze dienstverlening in de afvalbranche. Zij hebben een VCA basis of VCA-vol op zak.

Last van plaagdieren en binnen 24 uur geholpen zijn?
Kom direct in contact!
groene-achtergrond
muizenval

Wij helpen u graag!

Mede door de diverse keurmerken en certificaten kunnen wij een hoogstaande kwaliteit van wering garanderen, welke voldoet aan de Europese wetgeving. Na uw contactverzoek zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om het ongedierte probleem aan te pakken!

Onze zijn intern en extern opgeleid en helpen u graag! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het bestrijden en voorkomen van ongedierte. Hiermee kunnen wij u een duurzame oplossing voor het weren van ongedierte aanbieden! Wist u dat wij voor bedrijven altijd een gratis bedrijfsinspectie uitvoeren? Na de inspectie ontvangt u een verslag met tips om ongedierte binnen uw bedrijf te weren. Neem contact op!