Zilvervisjes bestrijding

Overlast van zilvervisjes in huis? Kies voor onze professionele zilvervisjes bestrijding! Wist u dat zilvervisjes vooral voorkomen in huizen en dan voornamelijk in badkamers, keukens en in slaapkamers? Zilvervisjes komen voornamelijk voor op plekken waar onvoldoende gelucht wordt. Ze zijn lichtschuw en hebben de voorkeur van een temperatuur rond de 25 graden.

ZILVERVISJE-overlast-bestrijden
zilvervisjes

Hoe herkent u een zilvervisje?

Zilvervisjes worden 7 tot 12mm lang en twee geringde antennes en drie geringde staartdraden aan het achterlijf. Het zilvervisje heeft fijne schubben en deze schubben geeft een parelmoer kleur. In tegenstelling tot het papiervisje hebben zilvervisjes nauwelijks haren.

 

Zilvervisjes houden van koolhydraten. Zij eten voornamelijk granen, meel en stijfsel om behang op te plakken. Daarnaast eten ze bepaalde schimmels en lijm dat wordt gebruikt voor het inbinden van boeken. Tot slot overleven ze enige maanden zonder voedsel!

Overlast van zilvervisjes?

Heeft u veel overlast van zilvervisjes in uw keuken, badkamer of slaapkamer? Dan is de luchtvochtigheid te hoog. Dit kan duiden op een lekkage of een bouwtechnische tekortkoming. Hierbij kan u denken aan een lekkende of niet goed afgesloten gootsteenafvoer of condensvorming op uw waterleidingen. Onze experts van de zilvervisjes bestrijding helpen u verder!

Heeft u een nieuwbouwhuis? Het beton in nieuwbouwhuizen geeft een lange tijd vocht af. Onze tip is om de ruimtes goed te luchten en door te stoken.

Tips & tricks om zelf zilvervisjes te bestrijden

  1. Zorg voor goede ventilatie
  2. Maak naden en kieren dicht
  3. Berg boeken goed op
  4. Stofzuig de ruimte zo goed mogelijk
  5. Los lekkages of rioolproblemen zo snel mogelijk op

 

Blijft u ondanks bovenstaande tips overlast houden van zilvervisjes? Onze plaagdierspecialisten kunnen u helpen! De specialisten gaan aan de slag met de juiste wering- en bestrijdingsmethodes om zilvervisjes duurzaam te bestrijden. Met onze zilvervisjes bestrijding met u snel van uw probleem af!

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.