Het wordt warmer: pas op voor wespen en andere plaagdieren!

Wespennest bestrijden? De temperaturen gaan omhoog en dat betekent naast het lekkere weer ook een toename van de zomerse overlastgevers. In de zomermaanden hebben veel mensen last van muggen en wespen. Maar ook mieren, fruitvliegjes en de eikenprocessierupsen zijn actief in de zomermaanden. Op zoek naar een effectieve wespen bestrijding? Neem contact met ons op!

wesp-overlast-bestrijden
wespen bestrijden

Wespen bestrijden in Nederland

Wespen komen in heel Nederland voor. Wist u dat er diverse soorten wespen zijn? Volgens het Kennis en Adviescentrum Dierplagen (KAD) zijn er zeven soorten wespen. De gewone wesp vormt samen met de Duitse wesp de groep van de zogenaamde limonade wespen. Deze wespen geven voornamelijk in de tweede helft van de zomer overlast. Naast de limonade wespen komt ook de Europese hoornaar veel voor in Nederland. De Europese hoornaar is van nature niet geïnteresseerd in mensen en wordt enkel agressief tijdens het verdedigen van het nest. De Europese hoornaar heeft mede door zijn gedrag en formaat de bijnaam de Grote Vriendelijke Reus onder de wespen.

Wespennest bestrijden in spouwmuur

Wespen leggen in het voorjaar vaak hun nest aan. De lievelingsplekken van wespen zijn over het algemeen op beschutte plaatsen: in muurholten, spouwmuren onder het dak of in de grond. Heeft u een wespennest in uw spouwmuur? Dat is goed mogelijk! Laat het nest zo snel mogelijk door professionals verwijderen. Wespennest bestrijden? Neem contact met ons op!

Wespennest bestrijding

Een wespennest zelf verwijderen raden wij sterk af. Wanneer u het nest laat verwijderen door ongediertebestrijders bent u ervan verzekerd dat de wespen niet meer terugkomen. Onze plaagdierspecialisten zijn voorzien van de juiste beschermingsmiddelen. Een wespennest dient op korte termijn aangepakt te worden om nog meer overlast te voorkomen. Benieuwd welke rol de wespenkoningin speelt in een wespennest? Klik dan hier.

Kies voor vakkundige wespennest bestrijding

Netwerk NV werkt met 100% garantie. Hebben wij het wespennest verwijdert, maar ervaart u binnen 2 weken weer overlast? Onze plaagdierspecialisten komen het wespennest nogmaals bestrijden. Hiermee kunnen wij u 100% garantie geven!

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.