Last van wespen?

Afspraak maken

Iedereen is er bekend mee. Zit u lekker in uw tuin of op een terrasje en dan blijft er een wesp of zelfs meerdere om u heen vliegen. Het valt echter niet mee op een wespen uit de buurt te houden. Vaak als u angstig reageert komen ze juist op u af. Ze komen (onder andere) op de geur van zweet af. Wij geven u graag tips hoe u wespen minder aantrekt in uw tuin, balkon of op het terras! Lees hier meer over onze wespenbestrijding.

Wespennest bij u in de buurt?

Heeft u last van een wespenplaag? Dan is er grote kans aanwezig dat er een wespennest in uw omgeving aanwezig is. Deze beestjes nestelen zich vaak in de tuin of in de spouwmuren van een woning. Het is belangrijk dat u het wespennest laat bestrijden en dat u dit niet zelf een wespenval maakt! Een wespenplaag dient wel op korte termijn aangepakt te worden! Dit adviseren onze plaagdierspecialisten om nog meer overlast te voorkomen!

wesp-overlast-bestrijden
wespen bestrijden

Voorkomen van wespen

Een goede hygiëne buitenhuis is belangrijk om wespennesten te voorkomen. Enkele tips:

  • Laat geen zoetigheden in de tuin of op uw balkon liggen
  • Niet teveel (stilstaand) water in de tuin
  • Maak de barbecue goed schoon

Daarnaast nog enkele tips of wespen te bestrijden door middel van geur:

  • Plaats een lavendel plant in uw tuin, balkon of op het terras
  • Draag geen sterke parfums
  • Luchtjes met citronella werkt het beste tegen wespen

Lees hier welke rol de wespenkoningin speelt binnen een wespennest.

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.