Hoe wij een muis bestrijden

Ervaart u overlast van muizen en wilt u deze laten bestrijden? Neem dan direct contact met ons op! Muizen kunnen er een grote rommel van maken. Denk bijvoorbeeld aan de vele muizenkeutels, de geur van hun urine of aangevreten voedselverpakkingen. Hiernaast knaagt de muis ook graag op kabels. Muizen vallen niet voor niets onder de diersoort knaagdieren. Voorkom een muizenplaag en laat de muis bestrijden door een professional!

muizen-overlast-bestrijden
muizen-bestrijden-netwerknv

De muis laten bestrijden door een ongediertebestrijder

Heeft u al een langere periode muizen in huis? En komt u er maar niet vanaf? Schakel dan de hulp van een ongediertebestrijder in! Onze specialisten controleren uw huis op alle mogelijke ingangen die de muis kan gebruiken. Deze ingangen, bestaande uit bijvoorbeeld naden en kieren maken wij direct voor u dicht. Daarnaast zullen wij gifvrije bestrijdingsmiddelen plaatsen om een nieuwe muizenplaag te voorkomen. Wij kiezen voor een veilige bestrijding van de muis. Al onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd en hebben een vakdiploma op zak. Heeft u vragen over onze weringsmaatregelen? Stel deze gerust! Wij geven u graag meer informatie. Neem direct contact met ons op!

Muizen in huis voorkomen

Na de plaatsing van de gifvrije muizenvallen en het treffen van diverse weringsmaatregelen geeft de ongediertebestrijder nog enkele tips om een muizenplaag in de toekomst te voorkomen. U leest hieronder wat u kunt doen op de muis te bestrijden:

  1. Pas op met vogelvoer en vetbollen in uw tuin
  2. Berg voedsel goed op
  3. Verwijder dichte begroeiing op of rondom uw woning

Wat kost het om een muis te laten bestrijden

De kosten voor het bestrijden van een muis kunnen erg uiteenlopen. Dit heeft te maken met de hoeveelheid muizen, de weringsmaatregelen en bijvoorbeeld de hoeveelheid muizenvallen die wij moeten plaatsen. Wilt u muizen laten bestrijden? Neem contact met ons op! Wij bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw woning of pand.

Last van ander ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.

Ongediertebestrijder worden

Ben jij graag met mensen in contact en ben je niet bang voor een muis? Netwerk NV is altijd op zoek naar nieuwe ongediertebestrijders. Kom jij ons team versterken? Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar je bent wel onderdeel van een gezellig team van ongediertebestrijders. Heb je geen ervaring? Geen probleem: wij leiden je graag op! Bekijk alle mogelijkheden om ongediertebestrijder te worden.