Hoe wij een muis bestrijden

Heeft u al een langere periode muizen in huis? En komt u er maar niet vanaf?

Dan wordt het toch tijd om de hulp in te schakelen van experts in muizen ongediertebestrijding. Muizenbestrijders, de helden die ervoor zorgen dat uw huis weer muizenvrij wordt! Met de hulp van deze toppers hoeft u zelf niet meer in aanraking te komen met de beestjes. Muis bestrijding kunt u het beste zo snel mogelijk inzetten, voordat de muizen zich voortplanten en u nog meer muizen in huis krijgt. Wij geven u graag meer duidelijkheid over wat wij als muizenbestrijder voor u kunnen betekenen.

muizen-overlast-bestrijden
muizen-bestrijden-netwerknv

Wat doet een muizenbestrijder in huis?

Muizenbestrijders hebben kennis van de levenscyclus, het gedrag en de gewoonten van muizen en weten hoe ze de verschillende soorten muizen kunnen identificeren. Onze specialisten controleren uw huis op alle mogelijke ingangen die muizen kunnen gebruiken. Deze ingangen, bestaande uit bijvoorbeeld naden en kieren maken wij direct voor u dicht.

Afhankelijk van de omvang van de plaag en de omstandigheden van de omgeving, kiezen wij voor de meest optimale bestrijdingsmethode. Wij zullen meestal gifvrije bestrijdingsmiddelen plaatsen om een nieuwe muizenplaag te voorkomen en de bestrijding van de muizen zo effectief mogelijk te maken. We kiezen voor een veilige bestrijding van muizen, om ook kinderen en huisdieren niet bloot te stellen aan schadelijke stoffen. Al onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd en hebben een vakdiploma op zak. Heeft u vragen over bestrijding van muizen? Stel deze gerust! Wij geven u graag meer informatie. Neem direct contact met ons op!

Muizen in huis voorkomen

Na het plaatsen van gifvrije muizenvallen en het nemen van diverse weringsmaatregelen geeft de ongediertebestrijder nog enkele tips om een muizenplaag in de toekomst te voorkomen. Enkele van deze tips voor muizen bestrijden zijn:

  1. Pas op met vogelvoer en vetbollen in uw tuin
  2. Berg voedsel goed op
  3. Verwijder dichte begroeiing op of rondom uw woning

Wat kost muis bestrijding?

De kosten voor ongediertebestrijding van muizen kunnen erg uiteenlopen. Dit heeft te maken met de hoeveelheid muizen, de weringsmaatregelen en bijvoorbeeld de hoeveelheid muizenvallen die wij moeten plaatsen. Het aanpakken van muizen in een studio is bijvoorbeeld anders dan in een gezinswoning. Wilt u vooraf weten wat de kosten zullen zijn, vraag dan een offerte aan via onze tarieven pagina.

muizen bestrijden

Last van ander ongedierte?

Elk soort ongedierte vereist een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, plaats en hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en -verwerking voor bedrijven en richten zich daarnaast op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten, zoals muizen ongediertebestrijding. Lees hier meer over Netwerk NV.

Ongediertebestrijder worden

Bent u graag in contact met mensen, bent u niet bang voor muizen en lijkt de bestrijding ervan iets wat u leuk zou kunnen vinden? Als bestrijder werkt u voornamelijk zelfstandig, maar bent u wel onderdeel van een gezellig team van ongediertebestrijders. Heeft u geen ervaring? Geen probleem: wij leiden iedereen graag op!

Netwerk NV is altijd op zoek naar nieuwe ongediertebestrijders. Komt u of iemand in uw omgeving ons team versterken? Bekijk hier de mogelijkheden om ongediertebestrijder te worden.