Overlast van wespen in uw woning?

Het wespenseizoen is officieel van start. Steeds meer mensen hebben overlast van een wespennest in hun woning of vakantiehuis. Wespen vestigen zich vaak in de spouwmuren van een woning. Het vervelende hiervan is dat voor uw het wespennest nauwelijks zichtbaar is. Je ziet alleen talloze wespen in of rond je woning, tuin of bedrijfspand.

wesp-overlast-bestrijden
wespen bestrijden

Waarom kiezen wespen vaak voor een spouwmuur?

In het voorjaar kiezen wespen al een plek uit voor hun nest. Een spouwmuur is goed beschut, droog en veilig. De opening in uw muur is nu de toegangsweg voor de werksters om in- en uit het nest te vliegen. Denkt u een wespennest in uw spouwmuur te hebben? De wespen hebben een standaard aanvliegroute richting het nest. Als er veel wespen rondom uw woning zwermen dan kan u er bijna vanuit gaan dat er een wespennest in uw huis, tuin of bedrijfspand bevindt.

Hoe herkent u een wespennest?

In Nederland spreken wij van Limonadewespen. Dit zijn wespen welke afkomen op zoetigheid. De gewone wesp en de Duitse wesp vormen samen de Limonadewespen. Wespen zorgen vaak in de tweede helft van de zomer voor overlast. Wespen steken enkel wanneer zij in het nauw worden gebracht of als het nest wordt verstoord. Hierom is het van belang dat u het nest door professionals laat bestrijden. Onze plaagdierspecialisten zijn voorzien van de juiste beschermingsmiddelen en nemen vooraf de werkwijze met u door. Zodat u weet hoe de bestrijding in zijn werk gaat.

Tips tegen wespen

  1. Maak openingen in uw woning dicht met
  2. Houd ramen en deuren gesloten wanneer u een wespennest heeft
  3. Draag geen sterke parfum

100% garantie

Hebben wij het wespennest verwijdert, maar ervaart u binnen 2 weken weer overlast? Dan komen onze plaagdierspecialisten nogmaals het wespennest bestrijden. Hiermee kunnen wij u 100% garantie geven!

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.