Overlast van duiven? Pas vogelwering toe om overlast in de toekomst te voorkomen!

Heeft u last van duiven, kraaien, kauwen, meeuwen of andere vogels? Of heeft u last van hun uitwerpselen? Pas vogelwering toe om deze vogelsoorten in de toekomst te voorkomen. Duiven en andere vogels vervuilen uw balkon, gevel en stoep ook kunnen de uitwerpselen van de vogels verstoppingen veroorzaken in uw afvoerpijp. Wist u dat vogels parasieten en ziekten verspreiden? Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheid van vogelwering bij uw woning en/of bedrijfslocatie!

duiven-achtergrond
duif-isolated-detail

Wet Natuurbescherming

Vogels en hun nesten genieten in Nederland een beschermde status. Dit staat gebord in de Wet Natuurbescherming. Toch kunnen vogels voor veel overlast en schade zorgen, bij zowel bedrijven als particulieren. Hierbij kan u denken aan geluidsoverlast van kraaien of de uitwerpselen van duiven. Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie kunnen zelfs microbiologische besmetting oplopen door mussen die in en uit het gebouw vliegen. Door de beschermde status van vogels kunnen onze plaagdierspecialisten u adviseren en ondersteunen bij het duurzaam weren van vogels in uw woning of bedrijf!

Een einde aan vogeloverlast

Wij begrijpen als geen ander dat u bij overlast van duiven, mussen of andere dieren zo snel mogelijk geholpen wilt worden! Hierom werken wij met spoedmeldingen. Binnen 24 uur hebben wij een afspraak ingepland en staan wij op locatie! Bij vogeloverlast is het van belang dat u de overlast in de toekomst voorkomt. Dit kan door middel van het plaatsen van vogelwering. Hierbij kan u denken aan duivenpinnen, netten en elektrische vogelwering. Hiermee voorkomt u dat duiven en andere vogels zich niet kunnen nestelen in uw gevel of balkon.

De oplossing

Onze plaagdierspecialisten kijken samen met u naar de juiste oplossing! Heeft u bijvoorbeeld een balkon? Dan is het meest verstandig om duivennetten of vogelweringnetten te plaatsen. Samen met u bespreken wij de juiste maat en kleur en onze plaagdierspecialisten monteren het net voor u. Naast netten is het ook mogelijk om duivenpinnen en/of vogelweringpinnen te plaatsen. Deze pinnen plaatsen wij voornamelijk op randen of voorwerpen om duiven, meeuwen en andere vogelsoorten te weren. Door het plaatsen van vogelpinnen voorkomt u onnodige schoonmaakkosten van uw gevel of balkon.

Vogeloverlast op uw bedrijfslocatie?

Heeft u overlast van duiven of ander vogels op uw bedrijfslocatie? Laat u zich helpen door de specialisten van Netwerk NV! Wilt u graag eerst wat meer informatie? Onze plaagdierspecialisten zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk minder tot geen overlast meer ervaart van vogels. Samen met u kijken ze naar de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.