Muizen in huis? Dit moet u doen!

Tijdens de maanden oktober, november, december ervaren veel mensen overlast van muizen in huis? Heeft u last van doorgeknaagde kabels? Of ziet u muizenkeutels in huis? Neem contact met ons op! Wij bestrijden de muizen in uw woning en adviseren om weringsmaatregelen te nemen om muizen in de toekomst te voorkomen!

muizen-overlast-bestrijden
muizen-bestrijden-netwerknv

Schade door muizen in huis

Muizen kunnen veel schade in uw woning aanrichten. Ook kan u veel geluidsoverlast ervaren, dit is voornamelijk ’s nachts. De muizen rennen in uw woning en kunnen een knagend geluid laten horen.

Herkent u één van onderstaande schades? Neem dan contact met ons op! Wij maken een afspraak en helpen u met het bestrijden en weren van muizen in uw woning.

  • Kapotte kabels
  • Schade aan dakbedekking
  • Kapot gekauwd houtwerk
  • Schade aan opgeslagen items
  • Muizennesten

Naast schade zijn muizen ook te herkennen aan onderstaande signalen:

  • Muizenkeutels
  • Kadavers (dode muizen)
  • Sterke geur
  • Krassende geluiden
  • Buiksmeer

Muizen in huis: zelf bestrijden of laten doen?

Als u overlast heeft van muizen kan u het beste de muizen laten bestrijden door specialisten. Muizen planten zich namelijk razendsnel voort. Het is mogelijk dat u binnen korte tijd een grote muizenplaag in uw woning heeft! Onze specialisten kunnen u adviseren en plaatsen speciale lokdozen om de muizen te kunnen vangen. Het is erg lastig om enkel met een muizenval de muizen te vangen en te weren in uw woning. Onze specialisten zijn snel op locatie en u bent verzekerd van professionele bestrijding. Wij werken volgens de geldende wet- en regelgeving, bekijk onze certificaten!

De snelle service van Bestrijdingongedierte.nl

De ongediertebestrijders van Bestrijdingongedierte.nl streven ernaar om binnen 24 uur bij u op locatie te zijn. Daarnaast kan u met het contactformulier aangeven wanneer u graag teruggebeld wilt worden. Onze bestrijders kijken verder dan alleen het vangen van de muizen. Wij adviseren u op het gebied van wering en waar de muizen zich bevinden. Wij adviseren om gebruik te maken van ons Muizenweringspakket. Met het Muizenweringspakket heeft u recht op drie bezoeken. Tijdens het eerste bezoek zetten de bestrijders de juiste middelen in uw huis uit. Bij het tweede en derde bezoek controleren en legen wij de vallen. Daarbovenop kijken wij of de muizen nieuwe ingangen hebben gecreëerd. Wij willen u zo snel mogelijk van uw ongedierteprobleem afhelpen!

Tarieven

De tarieven van het bestrijden en weren van ongedierte lopen erg uiteen. De kosten voor het bestrijden van ongedierte is afhankelijk van diverse aspecten: welk ongedierte moet worden bestreden? Hoe groot is de plaag? Hoe groot is de woning? Is de overlast in één keer te verhelpen?

Onze plaagdierspecialisten kunnen u telefonisch een prijsindicatie geven voor het bestrijden van muizen en ander ongedierte. Als uw ongedierteprobleem na de visuele inspectie erger is dan verwacht, stellen wij een Plan van Aanpak op. Na akkoord van u beginnen wij met het bestrijden en weren van de plaagdieren in uw woning!

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.