Muizen in huis? De beste tips van experts!

Kies voor onze muizen bestrijding. Heeft u muizen in huis? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Muizen planten zich namelijk snel voort en voor u het weet heeft u een ware muizenplaag in huis. De specialisten van Netwerk N.V. zorgen ervoor dat u snel van uw muizenplaag af bent met professionele muizen bestrijding!

muizen-overlast-bestrijden
muizen-bestrijden-netwerknv

De muis vallen onder de knaagdieren. Ze kunnen dan ook veel knaagschade veroorzaken in uw woning. Het is mogelijk dat u aan de schade binnen uw woning pas door heeft dat u muizen heeft. Huismuizen knagen voornamelijk aan kabels en isolatiemateriaal en kunnen een spoor van ‘buiksmeer’ achterlaten op de veel belopen paden. Heeft u overlast van muizen? Laat muizen snel bestrijden! Ze verspreiden namelijk bacteriën en ziektekiemen.

Heeft u last van muizen in huis?

  1. Controleer of er keutels van een halve cm in uw huis zijn;
  2. Let op sleepsporen en/of buiksmeer;
  3. Let op aangevreten voedselverpakkingen;
  4. Sterke geur van urine en uitwerpselen;
  5. Krassende geluiden of gerommel in het plafond.

 

Leefwijze

Wist u dat muizen een groot aanpassingsvermogen hebben? In sommige situaties kunnen muizen namelijk ‘klimmen’ en zelfs ongeveer 30cm hoog springen. Wanneer u één muis heeft gesignaleerd kunnen er vrij snel meer komen – muizen kunnen zich namelijk snel voortplanten – en heeft u last van een plaag in uw woning. Een snelle oplossing om muizen te verjagen is het gebruik van bepaalde geuren. Geuren als pepermunt, lavendel, kruidnagel, kamille en chilipeper schrikken muizen af. Houdt er echter wel rekening mee dat uw huis niet muisvrij wordt als u alleen geur inzet als bestrijding. U zal toch een professionele muizen bestrijdingsdienst moeten inhuren.

Duurzame bestrijding

Als u muizen heeft, wilt u er snel van af zijn. Onze plaagdierspecialisten kunnen u hiermee helpen! Netwerk N.V. zet zich in voor duurzame bestrijding, zodat u in de toekomst zo min mogelijk last heeft van muizen of bijvoorbeeld ratten. Door middel van weringsmiddelen zorgen wij ervoor dat u huis beter beschermd is tegen muizen!

Tips tegen muizen

Wilt u muizen in huis voorkomen? Wij hebben enkele tips tegen muizen:

  1. Maak spleten en kieren dicht;
  2. Voorkom voedselrestjes;
  3. Stofzuigen! Zorg ervoor dat er geen kruimels op de vloer ligt.

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.