Voorkom muggen in huis

In de zomermaanden komen muggen veel voor in huis. Voornamelijk in de slaapkamer kan u veel overlast ervaren van het gezoem van de mug. Muggen zijn echte overlastgever! Door het gezoem, maar ook door de steken van de mug en de vervelende jeuk die erbij komt kijken.

Wist u dat Nederland het ideale land is voor muggen? Muggen houden namelijk van warme, vochtige en waterrijke omgevingen. Heeft u een huis of bedrijfspand aan het water? Dan is de kans groot dat u in de zomer en nazomer veel overlast ervaart van muggen. Heeft u geen woning aan het water? Dan is het nog steeds mogelijk dat muggen hun weg vinden naar/in uw huis. Onze plaagdier specialisten kunnen u hiermee verder helpen.

muggen-overlast-bestrijden
muggen bestrijden

Herken een muggenplaag

Veel mensen hebben in de zomer last van muggen. Denkt u een muggenplaag te hebben? Onze specialisten kijken graag met u naar de mogelijkheden. Muggen kunnen namelijk ook een nest in uw woning of gebouw broeden. De bron van uw muggenplaag kan binnenhuis of buitenhuis zijn. Onze specialisten bekijken niet alleen binnenshuis maar ook in uw tuin. Muggen bevinden zich vaak in goed bewaterde gazons of struiken.

In Nederland zijn er veel product te koop tegen het bestrijden van muggen. Deze producten werken goed als u last heeft van enkele muggen in uw huis of bedrijfspand. Heeft u last van een muggenplaag? Dan heeft u professioneel advies nodig. Onze bestrijden weten precies hoe de muggen bestreden moeten worden en de wering van muggen in uw huis of bedrijfspand. Onze specialisten geven u deskundig advies en kijken met u naar de mogelijkheden. Wij kijken altijd naar de oorzaak van uw muggenprobleem.

Tips tegen muggen

1. Plaats horren voor ramen en deuren

2. Voorkom stilstaand water

3. Gebruik een muggenlamp

Wist u dat?

Wist u dat alleen vrouwelijke muggen bijten/steken? Mannetjes muggen voeden zich met nectar of suikerrijke producten.

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.