Last van mieren?

Heeft u last van mieren in of rondom uw woning of bedrijfspand lopen? Dat is erg vervelend en vaak komen ze in grote groepen. Welke opties heeft u om deze mieren te verjagen? Wij geven u hieronder enkele tips! Wil je meer weten over onze mieren bestrijding? Klik dan hier voor ons stappenplan.

mier-overlast-bestrijden
mier-overlast-bestrijden-iso

Hoe kan ik zelf mieren bestrijden?

U kunt mieren het beste verjagen als u regelmatig de oppervlakken poetst waar de ze overheen lopen. De mieren kunnen dan hun eigen geursporen niet meer volgen. Naast het regelmatig poetsen van de looproute van de mieren, hebben wij nog andere tips:

  • Poetst het aanrecht goed na het koken
  • Stofzuig en/of dweil je vloeren
  • Leeg je afvalbakken regelmatig en maak ze goed schoon
  • Laat geen etensresten staan
  • Zorg ervoor dat de vaat na het eten wordt gedaan

Vakkundige mierenbestrijding

Het is belangrijk dat u uw huis of bedrijf schoonhoudt en dat etenswaren goed worden opgeborgen. Bovenstaande adviezen zijn voornamelijk ter voorkoming van overlast en ze te verjagen, maar helemaal verjagen lukt niet altijd. Onze ervaren plaagdierspecialisten weten precies wat nodig is om ze in of rondom uw woning te verwijderen. Zij geven u deskundig advies en nemen de bestrijding en wering van de mieren voor u uit handen.

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. Onze bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. Wij bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Alle ongedierte

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.