Hulp bij een kakkerlakkenplaag!

Veel mensen zijn bang voor kakkerlakken, maar gelukkig zie je de kakkerlakken niet snel. Dit ongedierte leeft het liefst in een warme en donkere omgeving. Zo komen kakkerlakken bijvoorbeeld voor in keukens en rondom de verwarmingsketel of radiatoren. Ook de badkamer is een favoriet, ze houden namelijk van vochtige plekken. Wanneer u overlast heeft van kakkerlakken moet u de plaag niet onderschatten; ze kunnen namelijk uw gezondheid in gevaar brengen. Voor succesvolle kakkerlakken bestrijding neemt u contact met ons op!

kakkerlak-overlast-bestrijden
kakkerlak-overlast-bestrijden-iso

Wat zijn de gevolgen als u kakkerlakken niet laat bestrijden?

Kakkerlakken vormen een gevaar voor uw gezondheid. Ze kunnen bijvoorbeeld een allergische reacties in de vorm van astma veroorzaken. Vooral kinderen zijn hier erg gevoelig voor. Hiernaast vormen ze ook een risico door het aantal bacteriën die zij met zich meebrengen, zo dragen ze bijvoorbeeld salmonella, E-coli en 30 andere soorten bacteriën met zich mee.

U kunt proberen om kakkerlakken zelf bestrijden, maar houdt er rekening mee dat ze veel eitjes leggen. Het kan zijn dat u binnen een korte periode een serieuze kakkerlakkenplaag heeft. Eén ei-pakketje van een kakkerlak kan al snel 30 eitjes bevatten. Om een kakkerlakkenplaag te voorkomen is het van belang dat u de bestrijding door professionals laat uitvoeren. Onze ongediertebestrijders helpen u graag! Lees hier meer over onze werkwijze. Onze kakkerlakken bestrijding bestaat vaak uit twee of meerdere bestrijdingen om ze professioneel en succesvol tegen te gaan.

Hoe verspreiden kakkerlakken zich?

Kakkerlakken zijn voornamelijk ’s nachts actief en verplaatsen zich via dozen, kratten en/of huishoudelijke apparaten. Ook kunnen zij zich door karton, hout en papier eten en zich zo verplaatsen. Onze plaagdierspecialisten krijgen vaak de vraag of kakkerlakken kunnen vliegen. Kakkerlakken kunnen niet vliegen, maar kunnen door de kleine vleugels die zij hebben wel blijven zweven. Hiervan maken ze bijvoorbeeld gebruik al ze zich van hoog naar laag verplaatsen.

Tips tegen kakkerlakken

  • Houd de keuken schoon en opgeruimd
  • Bewaar open voedselverpakkingen in plastic of metalen opruimdozen
  • Verwijder voedselbronnen
  • Laat een vaat niet een gehele nacht staan. Zet deze in de vaatwasser of doe diezelfde avond de vaat.
  • Voorkom schuilplekken
  • Stofzuig u woning goed. TIP: heeft een ei-pakketje of een kakkerlak opgezogen? Gooi direct de stofzuigerzak in een vuilniszak in de restafval kliko!
  • Repareer lekkages
  • Laat geen afval slingeren.

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u last van een kakkerlakkenplaag? Het is voor uw gezondheid van groot belang om kakkerlakken zo snel mogelijk te bestrijden. Heeft u bovenstaande tips al uitgevoerd? Dan heeft u de eerste stap gezet! Onze plaagdierbestrijders helpen u nu verder. Wist u dat kakkerlakken een langere periode zonder voedsel en water kunnen leven? Ondanks dat u de voedselbronnen heeft weggehaald of de lekkages heeft gerepareerd kunnen de kakkerlakken zich blijven voortplanten in uw huis en verergert de plaag. Neem zodra u een kakkerlak of een ei-pakketje ziet zo snel mogelijk contact op met onze plaagdierbestrijders. Wij lossen het probleem op met onze succesvolle kakkerlakken bestrijding!

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.