Door hittegolf veel overlast van wespen

Veel ongedierte leeft het beste met warme temperaturen, hierbij kunt u denken aan vliegen, maden, fruitvliegjes en bijvoorbeeld muggen. Temperaturen rond de 25 en de 30 graden zijn ook ideaal voor wespen. De afgelopen periode is het aantal meldingen voor het bestrijden van wespennesten flink gestegen. Ervaart u overlast van wespen? Om gevaarlijke situaties te voorkomen adviseren wij u om een wespennest door specialisten te laten verwijderen. Onze experts kunnen zorgvuldig en snel de wespennest bestrijden!

In een wespennest leven gemiddeld 500 tot duizend wespen. Deze wespen gaan vaak in een straal van 800 meter rondom het nest op zoek naar eten, ze zijn doel op zoetigheid. Hierdoor worden de Duitse en de Gewone wesp vaak limonadewespen genoemd. Wist u dat daarom veel mensen wespen proberen te vangen met een limonade wespenval.

wesp-overlast-bestrijden
wespen bestrijden

Wespennest bestrijden

Het is erg gevaarlijk om zonder de juiste middelen een wespennest zelf te bestrijden! Onze plaagdierspecialisten spuiten een speciale wespenpoeder in het wespennest. De wespen verspreiden vervolgens zelf (onbewust) de poeder door het nest. Dit poeder tast het zenuwstelsel van alle wespen aan, waardoor ze uiteindelijk zullen doodgaan. Binnen enkele uren is het gehele nest uitgeschakeld met onze wespennest bestrijding en kunnen onze plaagdierspecialisten het wespennest veilig verwijderen.

 

100% Garantie

Blijft u toch overlast houden van wespen? U heeft bij Netwerk NV twee weken garantie. Als het wespennest binnen twee weken terugkomt, zorgen wij ervoor dat het wespennest nogmaals bestreden wordt. Met onze wespennest bestrijding garanderen wij dat u van uw probleem af bent.

Hoe ernstig kan een wespennest zijn?

Wanneer u wordt aangevallen door een grote groep wespen kan dat levensbedreigend voor u zijn, vooral wanneer u allergisch bent. Een grote hoeveelheid wespengif in een menselijk lichaam is niet wenselijk en in sommige gevallen kunt u er zelfs aan overlijden. Hierom adviseren wij u dringend om een wespennest nooit zelf te bestrijden, maar een afspraak te maken met een professionele wespenverdelger. Wanneer u allergisch bent voor wespengif kan zelf één enkele steek gevaarlijk zijn!

Overlast van wespen in uw woning of bedrijf?

Ervaart u overlast van wespen in uw woning of bedrijfspand? Wespen vestigen zich vaak met hun wespennest in spouwmuren. Naast dat het voor u niet prettig is om honderden wespen in uw tuin of zelfs in uw woning te hebben, heeft het ook een nadelig effect op uw woning of bedrijfspand. Om het wespennest uit te breiden eten wespen vaak isolatiemateriaal weg. Wanneer er te veel isolatiemateriaal wordt opgegeten kan uw woning of bedrijfspand last krijgen van schimmels of zwammen. Dit heeft te maken met de ventilatie in uw woning. Zorg dat u daarom snel handelt wanneer u overlast heeft van wespen.

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.