Terug van vakantie met bedwantsen? Kies voor onze bedwantsen bestrijding!

Bedwantsen bestrijden? In verband met Corona zijn er veel mensen in eigen land op vakantie gegaan. Tijdens de vakantie reizen veel ongedierte met ons mee. Bedwantsen, zilvervisjes of kakkerlakken zijn opeens onze reisgenoten. Controleer hierom uw tassen en koffers goed!

bedwants-overlast-bestrijden
bedwants-overlast-bestrijden-iso

Hoe herkent u een bedwants?

Bedwantsen zijn roodbruine beestjes met ongeveer het formaat van een hagelslagkorrel. Deze parasieten behoren tot de warmbloedige en komen het meest voor in slaapkamers, vandaar ook de naam bedwants. De bedwants voedt zich met het bloed van de mens en heeft ongeveer elke 8 tot 9 dagen voeding nodig. Wilt u direct bedwantsen bestrijden? Neem direct contact op!

Een beet van de bedwants veroorzaakt rode bulten en een jeukende huidirritatie bij mensen. Er kunnen zelfs binnen enkele dagen zwellingen ontstaan. Indien u (te) vaak wordt gebeten door de bedwants kunt u zich onwel gaan voelen. Het is daarom van groot belang dat u vakkundig en snel de bedwantsen laat bestrijden.

Bedwantsen voorkomen op vakantie

Ondanks dat u met grote zorgvuldigheid uw vakantiebestemming hebt uitgekozen is het mogelijk dat er precies in uw accommodatie bedwantsen aanwezig zijn. Daarom adviseren wij om de recensies op de website of andere online forums goed door te lezen. Bij aankomst in uw accommodatie kunt u uw tassen en koffers het beste in de badkamer plaatsen, hier komen ze nauwelijks voor dankzij het gedegen voegwerk. Controleer daarna de kussenslopen, lakens of dekens op rode of zwarte vlekjes. Dit zijn namelijk de uitwerpselen van de bedwants. Daarnaast is het verstandig om de naden van het matras te controleren op kleine roodbruine beestjes en witte eitjes, dit zijn de plekken waar bedwantsen zich het meest bevinden. Wanneer u activiteit ziet in het matras dan moet u dit natuurlijk direct melden bij de manager.

Komt u er bij thuiskomst toch achter dat u de bedwantsen heeft meegenomen naar huis vanuit uw vakantiebestemming? Zorg dat u al uw kleding uit de koffer direct in de wasmachine en draai een wasprogramma op minstens 50 graden. Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit en staat van uw kleding na het wasprogramma. Netwerk NV neemt hierin niet de verantwoording. Met een wasprogramma op minsten 50 graden dood u de bedwantsen, larven en eitjes. Wist u dat dit ook omgekeerd werkt? Wanneer het buiten vriest kunt u uw tassen, koffers, kussen o.a. even buiten laten staan. Hiermee dood u ook de bedwantsen, larven en eitjes.

Tip

Nadat u bedwantsen heeft aangetroffen in uw slaapkamer is het van belang dat u al het beddengoed wast en dat het matras professioneel wordt gereinigd. Blijf in de periode na de bestrijding extra alert op bedwantsen, wanneer u activiteit ziet neemt dan direct contact met ons op!

Last van andere ongedierte?

Elk soort ongedierte vraagt om een ander plan van aanpak. Het ene beestje is makkelijker te bestrijden dan de ander. De bestrijdingsdienst bekijkt daarom eerst de grootte, de plaats en de hoeveelheid van het ongedierte. We bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte voorgoed te bestrijden!

Netwerk NV

Bestrijdingongedierte.nl is onderdeel van Netwerk NV. Dé specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren.

Netwerk NV Plaagdiermanagement is een dochteronderneming van de firma Netwerk NV. Netwerk NV is gespecialiseerd in afvalinzameling en verwerking voor bedrijven, daarnaast richten zij zich op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten. Lees hier meer over Netwerk NV.