Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden? Bedwantsen hebben hun naam te danken aan de plek waar zij zich het liefst bevinden, namelijk bedden(goed). Of dit nu in uw slaapkamer thuis of in een hotel is, dat maakt voor de bedwants niet uit. Bedwantsen zijn klein maar ze kunnen voor veel overlast zorgen. Heeft u last van bedwantsen, vragen over bedwantsen of advies nodig over bedwantsen bestrijden? Neem dan contact met ons op.

bedwants-overlast-bestrijden
bedwants-overlast-bestrijden-iso
 
 
 

Zo snel mogelijk bedwantsen bestrijden?

Bedwantsen zijn kleine bloedzuigende insecten. Bedwantsen zijn geen seizoensgebonden plaag waardoor u er het hele jaar last van kunt hebben. U kunt bedwantsen herkennen aan de kleine bloedvlekjes op de het beddengoed, jeukende bultjes op uw huid en een zoete geur wanneer u een kamer in loopt. Bedwantsen zijn erg vervelend, omdat ze huidirritatie kunnen veroorzaken en een onhygiënische indruk achterlaten. Zodra u bedwantsen constateert wordt het aangeraden om zo snel mogelijk maatregelen te treffen. Neem contact met ons op om voorgoed van bedwantsen af te zijn. Wist u dat wij onderdeel zijn van Netwerk NV? U leest hier meer over al onze andere diensten.

Handige tips & tricks om
zelf bedwantsen te bestrijden

1

Controleer uw kamer

Als u op vakantie gaat of u vermoed thuis bedwantsen controleer dan het beddengoed en uw matras op sporen van bedwantsen. Er zijn dan kleine donkere zwarte bloedvlekjes zichtbaar op lakens en matras of lattenbodem.

2

Wassen

Doe uw beddengoed en kleding in een afgesloten zak en pak deze pas uit als u bij de wasmachine bent. Het advies is om alles op 60 graden te wassen. Als dit niet mag adviseren wij om dit bij een stomerij te brengen. Het advies is wel om dit bij de stomerij aan te geven dat er bedwantsen in kunnen zitten.

3

Koffer en bagage

Controleer uw koffer en baggage op sporen van bedwantsen. Op vakantie adviseren wij om uw koffer gesloten te houden zodat er minder risico bestaat dat u bedwantsen meeneemt in uw koffer mee naar huis.

Alles al geprobeerd?

Geen zorgen wij kunnen u helpen!

Onze werkwijze

In korte stappen

1
Afspraak maken

U kunt telefonisch of via het formulier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

2
Snel op locatie

Uw melding komt binnen bij onze plaagdierspecialisten en zij komen na telefonisch overleg bij u op locatie.

3
Plan van aanpak

Onze plaagdierspecialisten maken op basis van een visuele inspectie een plan van aanpak op.

4
Ongediertebestrijding

We starten met de bestrijding van de ongedierte. Tevens voeren we de wering uit om meer overlast te voorkomen.

5
Preventie tips

Na afloop ontvangt u vanuit de specialist tips en ontvangt u per e-mail een rapport met foto’s en aanbevelingen.